© Evelien Scharphorn Edelsmid 2015 / 2018

Evelien Scharphorn Edelsmid

Eigen collectie

In haar atelier ontwerpt en vervaardigt Evelien Scharphorn moderne eigentijdse sieraden. Haar ontwerpen kenmerken zich door een strakke, eenvoudige vormgeving.

Ieder sieraad krijgt zijn eigen unieke karakter door een combinatie van vorm en verschillende soorten materiaal. Draagbaarheid van het sieraad speelt daarbij een belangrijke rol.

De gebruikte materialen, waar Evelien Scharphorn graag mee werkt, zijn goud, zilver, witgoud, titanium, ebbenhout, parels of edelstenen.


De eigen collectie is te vinden bij diverse juweliers /edelsmeden in het land. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met haar via de website.

Opdrachten en herstel

Naast het vervaardigen van een eigen collectie heeft Evelien Scharphorn jarenlange ervaring in het maken van ontwerpen voor opdrachtgevers of van het herstellen van dierbare sieraden.


Het uitwerken van een opdracht van idee tot een uniek persoonlijk sieraad is een gezamenlijk proces. Evelien Scharphorn heeft al vele herinnerings-, geboorte- of trouw sieraden mogen vervaardigen.


Daarnaast kan zij ook specifieke relatiegeschenken of herdenkingssieraden ontwerpen en maken. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden neem dan contact met haar op.

Spangcolliers Sets

Ebbenhout

Parels

Oorsieraden Ringen

Witgoud

Titanium

Armbanden Hangers en colliers

Goud

Zilver